top of page

Звіт про парад клоунів у Токіо

29 травня ми провели "Парад клоунів у Токіо" у храмі Созендзі в Хамура-сіті, Токіо.
У залі зібралося понад 100 глядачів. Десять гуртів із 18 клоунів та музикантів представляли свою виставу протягом двох з половиною годин з перервою.
Після представлення, на чолі з головним священиком храму Созендзі паном Такаї, ми провели ходу кварталами міста зі скринькою для пожертвувань. Ми отримали щедру пожертву від людей у місці проведення вистави та на околицях - 114 4000 єн.
Продажі вхідних квитків склали 191 000 єн.
Ми плануємо відправити гроші до України, щоб допомогти організатору Comediada.

Дякую за підтримку! Шоу вийшло чудове. Іорі з новим номером - П'яний із кубиками на висоті. І дует жонглерів чудовий. Ще дуже сподобалася дівчинка із подарунком у супроводі акордеоніста. Оркестр із одеськими мелодіями дуже порадував. Та й взагалі, всі добрі кожен за своїм.
Щодо грошей, треба подумати, як це зробити грамотно. Дякую, я повідомлю. Директор Comediada, пан Делієв, надіслав нам повідомлення після того, як ми показали йому відео з шоу.

Ми раді дізнатися, що "Світ зі сміхом", яким поділився кожен учасник "Параду клоунів у Токіо", торкнувся його серця. Парад клоунів зробив крок уперед, адже це шоу було подібно до переходу через великий міст. Люди, які бажають "Світу зі сміхом", збудували цей міст спільними зусиллями.

Ми продовжуємо парад, щоб досягти справжнього світу.
Ми публікуємо відео для широкої аудиторії, оскільки всі виконавці великодушно дозволили його опублікувати.
Пожертви, як і раніше, вітаються. Рахунок вказаний нижче.


Japan Post Bank account name Ishinomaki project account number 00250-0-88624
Ми цінуємо вашу співпрацю.
 

Clown Parade in Tokyo performers (in order of appearance)
MC Mikumo Iori
Scotch Market (Hatch, SAKU, Kathy)
Kayama Himawari
Witty Look (CHEEKY!, DAIKI)
Clown Troupe (Non, Tocchu)
Fukurokoji
Jinta-la-Mvta (Okuma Wataru-Clarinet, Kogure Miwazou-Percussion, Sekijima Tanehiko-Violin, Mandlin, Kasahara Maya-Accordion, Kimura Jinya-Tuba)
Nanana
Clown Komatchan
Mikumo Iori
Donkame-Za (Kameda Yukito, Sindo Masayuki)

Звіт про парад клоунів у Токіо

クラウンパレードinTokyoフライヤー.png

Ми прийматимемо відеоматеріали у будь-який час.

Умови публікації такі:

− Тривалість 5 хвилин.

− Зміст: перфоманс (номер клоунади, реприза, музична ексцентрика, пантоміма, образотворче мистецтво, поезія, пов'язані з клоунадою тощо).

− Бажано без слів

− Для ознайомлення з вашою роботою, надішліть окремо опис у вигляді тексту (українська, англійська, російська або японська).

Головна тема робіт – моральна підтримка України. Будь-який контент хороший, але, будь ласка, зробіть роботу, яка буде корисною для українців, які зараз страждають від війни і борються за свою свободу.

Сьогодні як ніколи українцям потрібні оптимізм та добро, посмішка та терапія цирковим мистецтвом. Об'єднання артистів з усього світу – це психологічна, творча підтримка українського глядача, дітей та дорослих, які потребують оптимізму.

bottom of page